26 Δεκ 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Αθήνα 25.12.2008
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΠΑ.Μ.Ε. καταγγέλλει την επιχειρούμενη προσπάθεια από το μεγάλο εμπορικό κεφάλαιο, τους τοποτηρητές του εμπορικούς συλλόγους, την κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει η απόφαση της νομαρχίας της Αθήνας και να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή 28.12.08.
Οι πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ που ανακοίνωσε ότι συμφωνεί να ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές είναι τεράστιες. H απόφαση του αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της μεγαλοεργοδοσίας, τα κέρδη της. Άλλωστε οι εργαζόμενοι έχουν πείρα από την πολιτική του τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και τώρα.

Το ΠΑ.Μ.Ε. τονίζει ότι, θα πληρώσει πολιτικά πολύ ακριβά όποιος τολμήσει να πάρει απόφαση για άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή 28.12.2008 που βάζει τα θεμέλια για την κατάργηση συνολικότερα της Κυριακάτικης αργίας.
Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, που και με αυτή τους τη στάση στρέφονται ενάντια στη ζωή τους και στα συμφέροντά τους.
Το ΠΑ.Μ.Ε. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο και τις υπηρεσίες να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία της εργοδοσίας και να μην πάνε για δουλειά.
Το ΠΑ.Μ.Ε. δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητες τέτοιου είδους μεθοδεύσεις.

Η Εκτελεστική Γραμματεία