17 Οκτ 2011

19 – 20 ΟΚΤΩΒΡΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ


ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ – ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι και νέες

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με απαίτηση των βιομηχάνων, των μεγαλεμπόρων, των εφοπλιστών, των μεγαλοξενοδόχων και των εταίρων τους στην Ε.Ε., φέρνει πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, που ενταφιάζει τα στοιχειώδη δικαιώματά μας, καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και ό,τι έχει απομείνει από εργασιακές σχέσεις και ασφαλιστικά – συνταξιοδοτικά δικαιώματα, τις κοινωνικές παροχές, τα επιδόματα ανεργίας.

Όλοι αυτοί θέλουν μισθούς Βουλγαρίας, νέες μαζικές απολύσεις, δουλειά εκ περιτροπής και ανασφάλιστη. Καταδικάζουν εμάς και τα παιδιά μας στην ανεργία, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΜΑΖΙΚΗ - ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΛΑΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΛΑΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Να απομονώσουμε και να καταργήσουμε τις εχθρικές και χρεοκοπημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες σε ΓΣΕΕ, ΟΙΥΕ, ΕΚΑ που καλλιεργούν είτε τον συμβιβασμό και τη μοιρολατρία, είτε αυταπάτες ότι μπορεί να σωθεί ο λαός χωρίς σύγκρουση και αντιπαράθεση με τους επιχειρηματικούς ομίλους, τις πολυεθνικές, τα κόμματά τους, την Ε.Ε.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ 19 ΚΑΙ 20 ΟΚΤΩΒΡΗ
19 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΛ. ΚΑΝΙΓΓΟΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ
20 ΟΚΤΩΒΡΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ
Η κοινωνική συμμαχία εργαζομένων, νέων, φοιτητών, αυτοαπασχολούμενων, γυναικών που θα έχει τη δυνατότητα να βάζει φραγμό στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα και να διεκδικεί μια νέα οργάνωση της κοινωνίας και της παραγωγής, χρειάζεται και τη δική σου συμμετοχή και δράση στους αγώνες.