9 Φεβ 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ


ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Συνάδελφοι εμποροϋπάλληλοι

Η πλουτοκρατία και η τρόικα έχουν βρει πρόθυμους παπάδες στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ, για να μας θάψουν ζωντανούς .

Να μας αφαιρέσουν στοιχειώδη δικαιώματα.

Τα μέτρα-κόλαση που μας οδηγούν στην εξαθλίωση, είναι μέτρα μόνιμου χαρακτήρα, συνδέονται με την καπιταλιστική κρίση που όσο πάει και βαθαίνει και στοχεύουν στη διασφάλιση φθηνότερης εργατικής δύναμης για την θωράκιση της κερδοφορίας των πολυεθνικών.

Οι θυσίες που καλούμαστε εμείς οι εργαζόμενοι να υποστούμε είναι θυσίες χωρίς τελειωμό.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

Η δήθεν ¨ρεαλιστική γραμμή¨ των συμβιβασμών και υποχωρήσεων μέσω των ¨κοινωνικών διαλόγων¨ έχει συμβάλει τα μέγιστα για να μπορεί να ξεσαλώνει σήμερα η αστική τάξη, η τάξη των κηφήνων και των παράσιτων που ζουν κυριολεκτικά από το αίμα μας.

ΟΧΙ άλλη αναμονή να τους κάνουμε τη ζωή κόλαση πριν μας την κάνουν αυτοί.

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ σε κάθε τόπο δουλειάς, καλούμε τους εργαζομένους, να πάρουν αποφάσεις, να απορρίψουν τα μέτρα-κόλαση για τη ζωή τους.

Κάτω η κυβέρνηση των βιομηχάνων. Εκλογές τώρα, να τιμωρηθούν σκληρά τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΜΠΟΡ/ΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡ/ΩΝ ΙΔ. ΥΠΑΛ/ΩΝ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡ/ΩΝ ΙΔ. ΥΠΑΛ/ΩΝ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ, ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΑΛ/ΩΝ ΕΜΠ. ΚΑΤ/ΩΝ & ΙΔ. ΕΠΙΧ. ΠΕΙΡΑΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΩΝ ΣΤΑ CARREFOUR-ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΕΙΣ PRAKTIKER, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΩΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧ/ΕΙΣ LIDL Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓ/ΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧ/ΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΩΝ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓ/ΩΝ MARKET IN, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠ/ΩΝ ΑΘΗΝΑΣ