24 Απρ 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας με απόφαση του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 23/4/2012, συμμετέχει και στηρίζει την 4ωρη πανελλαδική στάση εργασίας Πέμπτη 26/4/2012, των εργαζομένων στην CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA .

Η πανελλαδική στάση εργασίας των εργαζομένων είναι μια πρώτη απάντηση στα σχέδια της πολυεθνικής CARREFOUR , που προσπαθεί να επιβάλει στους εργαζόμενους να υπογράψουν μειώσεις μισθών 10% , δηλαδή να υπογράψουν την κατάργηση της Συλλογικής τους Σύμβασης.

Η αγωνιστική κινητοποίηση των συναδέλφων μας στα CARREFOUR είναι απάντηση του κλάδου μας στην ενιαία επίθεση του κεφαλαίου, των πολυεθνικών, της κυβέρνησης που με τη στρατηγική τους επιβάλουν μαζική εξαθλίωση στους εργαζόμενους, αλλά είναι και απάντηση του κλάδου μας στα σχέδια του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ, πλειοψηφία στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων (ΟΙΥΕ) που ετοιμάζεται να υπογράψει με τους εργοδότες κλαδική σύμβαση με μειώσεις μισθών στο όνομα του ¨ρεαλισμού¨ και της ¨ανταγωνιστικότητας¨ των επιχειρήσεων.

Είναι αδίστακτοι αλλά δεν είναι ανίκητοι.

Σε αυτόν τον αγώνα οι συνάδελφοι μας δεν είναι μόνοι τους, τα ταξικά σωματεία σε όλη της Ελλάδα εκφράζουν στην πράξη την συμπαράσταση τους.

Ο αγώνας τους είναι αγώνας του κλάδου, είναι δική μας μάχη.



ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ 4ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ DIA

ΠΕΜΠΤΗ 26/4/2012 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ