25 Σεπ 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Σήμερα Πέμπτη 25/9/2015, μέλη των Δ.Σ. του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, έκαναν δυναμική παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ στον Αλιμο,  για να συναντήσουν την εργοδοσία και να δεσμευτεί ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ότι από τα καταστήματα που κλείνει και στην Αττική και πανελλαδικά κανένας εργαζόμενος δεν θα χάσει τη δουλειά του και το μεροκάματο του.
Η ασφάλεια του κτιρίου επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εργοδοσία, η οποία απήντησε ότι ¨δεν έχει λόγο να συναντηθεί με τα σωματεία και αν θέλουμε να συναντηθούμε με το επιχειρησιακό σωματείο¨.
                 Ασχολίαστο!!! 
Οι συνδικαλιστές, παρότι έγινε προσπάθεια να παρεμποδιστούν από την εργοδοσία, μπήκαν με το πανό τους στον προαύλιο χώρο του κτιρίου και έκαναν πορεία καλώντας την εργοδοσία να έρθει σε συνάντηση μαζί τους και παράλληλα γνωστοποιώντας στους εργαζόμενους στα γραφεία ότι τα κλαδικά σωματεία προχωράμε σε όλες τις ενέργειες ώστε κανένας εργαζόμενος να μην πεταχτεί στην ανεργία.
Ηδη έχει δρομολογηθεί συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας μετά από σχετική επιστολή των κλαδικών σωματείων, για την Τρίτη 29/9/2015 με αίτημα την κατοχύρωση της δουλειάς και του μεροκάματου , δηλ. η μετάθεση τους σε άλλα καταστήματα μετά το κλείσιμο των συγκεκριμένων καταστημάτων.
Καλούμε τους συναδέλφους στα καταστήματα ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, να μην εμπιστευτούν την εργοδοσία που προσπαθεί να μας εφησυχάσει για να μην κινητοποιηθούμε και να κερδίσει χρόνο.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι στα καταστήματα και τις αποθήκες CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ
ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ


ΤΑ Δ.Σ.