3 Ιουν 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι & Συναδέλφισσες
Στο ξενοδοχείο Athens Ledra:

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη   και στηρίζει του στους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο Athens Ledra, στον αγώνα  που δίνουν για τα δεδουλευμένα τους, τη διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας και των ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων τους, μετά  και την απόφαση της διοίκησης να κλείσει το ξενοδοχείο.
  Από κοινού η εργοδοσία σε κάθε όμιλο, σε κάθε κλάδο έχει εξαπολύσει άγρια επίθεση στα εργασιακά δικαιώματα για την διασφάλιση της κερδοφορίας της. Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Athens Ledra, στην Ηλεκτρονική, στο Παπασωτηρίου, στη Πυρσός επιβεβαιώνουν με τον πιο τραγικό τρόπο ότι η στρατηγική του κεφαλαίου την οποία υπηρετούν όλες οι Κυβερνήσεις ,τα κόμματα τους και η ΕΕ εξυπηρετείται ενιαία με τη συγκεκριμένη πολιτική που γεννά καθημερινά απληρωσιά, δουλειά χωρίς δικαιώματα, ανεργία ,φτώχεια, φοροληστεία για τους εργαζόμενους και τις οικογένειες του.
   Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να στηρίξουν δίκαιο   αγώνα των εργαζομένων του ATHENS LEDRA, να σταθούμε  στο πλευρό τους.
Η λύση για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα  βρίσκεται στον κοινό αγώνα απέναντι σε εργοδοσία και κράτος . Απέναντι σε αυτούς που ρημάζουν τις ζωές μας για τα κέρδη μιας χούφτας κεφαλαιοκρατών. 
 Έχουμε την δύναμη, μπορούμε να τους σταματήσουμε!


Το Δ.Σ.