9 Σεπ 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Σεπτέμβρη 2016 , 11.00π.μ.

στα γραφεία του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
(Αγίας Φιλοθέης 5β, Πλατεία Μητροπόλεως)

 

Συναδέλφισσες,  συνάδελφοι,

  Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποιεί εκδήλωση για τα νέα  μέλη του σωματείου την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη 2016 ,  11.00 π.μ.

  Βασική επιδίωξη της εκδήλωσης είναι οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι που πήραν την σημαντική απόφαση να οργανωθούν  στο κλαδικό τους σωματείο το προηγούμενο  διάστημα, μέσα από τη συζήτηση να γνωρίσουν καλύτερα τους σκοπούς, τον τρόπο λειτουργίας, το πλαίσιο πάλης  του σωματείου. Με την σκέψη τους να συμβάλουν στην καλύτερη λειτουργία του.

 Το  κλαδικό σωματείο είναι το όπλο μας, παλεύει και για τους εργαζόμενους και για τους ανέργους του κλάδου με αιτήματα που απαντούν στις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους.
 Εργοδοσία – κυβέρνηση – ΕΕ  έχουν  εξαπολύσει ανελέητο πόλεμο στα δικαιώματα μας , φέρνουν  νέο  αντιλαϊκό πακέτο το οποίο περιλαμβάνει  νέο χτύπημα στις εργασιακές σχέσεις και τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, στο δικαίωμα της απεργίας. Με μαζικό, δυνατό, μαχητικό σωματείο περνάμε στην αντεπίθεση !

Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει.
 
ü Δυναμώνουμε τα σωματεία μας, τις συλλογικές διαδικασίες, συγκροτούμε επιτροπές αγώνα και σωματειακές επιτροπές  σε κάθε  κατάστημα.
ü Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στην απεργία.
ü Δυναμώνουμε τους αγώνες μας .
 


Το Δ.Σ.