14 Νοε 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση την Κυριακή
13 Νοέμβρη 2016 με θέματα:
·        Οργάνωση της απεργίας 8 Δεκέμβρη 2016.
·        4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ 19 & 20 Νοέμβρη 2016.

                        Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1.      Οργάνωση για απεργιακό ξεσηκωμό σε κάθε κατάστημα και αποθήκη με σχέδιο, προετοιμασία, ενημέρωση, με στόχο να μπούμε όλοι στη μάχη για την πανεργατική απεργία στις 8 Δεκέμβρη με αιτήματα την κάλυψη των απωλειών μας, αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές, υπογραφή κλαδικής συλλογικής σύμβασης.
2.      Συμμετοχή στη διαδήλωση που οργανώνει η ΕΕΔΥΕ την Τρίτη 15 Νοέμβρη, 6.30 μ.μ. στην Ομόνοια ενάντια στην επίσκεψη Ομπάμα, με αίτημα καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους πολεμικούς σχεδιασμούς.
Προσυγκέντρωση του κλάδου στις 6.00μ.μ. στα Χαυτεία.
3.      Τετάρτη 16 Νοέμβρη 2016 κατάθεση στεφάνου στο Πολυτεχνείο. Τόπος συνάντησης το Συνδικάτο Οικοδόμων Βερανζέρου 1 – Πλ. Κάνιγγος, στις 5 το απόγευμα.
4.      Συμμετοχή στην 4η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ στις 19 & 20 Νοέμβρη και εκλογή αντιπροσώπων που αναδείχτηκαν από μάχες που έδωσαν και δίνουν καθημερινά απέναντι στην κυβέρνηση, την εργοδοσία, τον κυβερνητικό εργοδοτικό-συνδικαλισμό. Οι εκλεγμένοι συνάδελφοι  θα συμβάλουν στη συζήτηση και στη μεταφορά πείρας του αγώνα και της δράσης του σωματείου μας όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

ΤΟ Δ.Σ.