30 Ιουλ 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και η επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων στα σ/μ Σκλαβενίτης  σήμερα Κυριακή 30 / 7 πραγματοποίησαν εξόρμηση στο the Mart του ομίλου Σκλαβενίτη. Οι εργαζόμενοι στη πλειοψηφία τους 4ώροι και 6ώροι καλέστηκαν από την εργοδοσία να εργαστούν Κυριακή  " για να συμπληρώσουν το εισόδημα τους " όπως τους ειπώθηκε !
Αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι δεν υπάρχουν κάλοι και κακοί εργοδότες ,υπάρχουν εργοδότες που μπροστά στα κέρδη τους ισοπεδώνουν κάθε δικαίωμα κάθε κατάκτηση των εργαζόμενων όπως είναι η Κυριακάτικη Αργία.
 Επίσης εξόρμηση πραγματοποίησε το σωματείο και στα καταστήματα  της Ερμού ,καλώντας τους εργαζόμενους να κάνουν δική τους υπόθεση την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας ,να οργανωθούν στο κλαδικό τους σωματείο και να παλέψουν συλλογικά απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Να δυναμώσει η πάλη για την αναπλήρωση των απωλειών, όσων δικαιωμάτων και μισθών χάσαμε τα χρόνια της κρίσης, την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων πάνω στη βάση των σημερινών οξυμένων αναγκών μας.

Το ΔΣ