27 Νοε 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ


Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δίνει καθημερινά εξετάσεις στο κεφάλαιο. Στο   στόχαστρο της κατ 'εντολή της εργοδοσίας "MARKET IN" μπήκαν χθες  οι εργαζόμενοι του Καρυπίδη  και ο πολύμηνος αγώνας τους, για  να πληρωθούν τα  δεδουλευμένα μηνών  και να συνεχίζουν να εργάζονται . Αυτός ο αγώνας  μπαίνει  εμπόδιο στα σχέδια του νέου διάδοχου της επιχείρησης Καρυπίδης, του κου "MARKET IN". Γι' αυτό το πρωί της Κυριακής  δυο εργαζόμενοι του Καρυπίδη στα Γιάννενα σύρθηκαν  στο αστυνομικό τμήμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Ενώ είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στα σπίτια των υπολοίπων εργαζομένων στον Καρυπίδη και συνδικαλιστών του σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων Ιωαννίνων.

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα, δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές δυνάμεις και κλούβες των ΜΑΤ  επιστρατεύονται για να προστατεύσουν την εργοδοσία των MARKET IN  και να χτυπήσουν τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Καρυπίδη στα Γιάννενα.

Η εργοδοσία και η Κυβέρνηση τους, θέλουν να ξεμπερδεύουν με τους εργατικούς αγώνες και αυτές οι ενέργειες είναι ένα δείγμα για που το πάνε μπροστά στο νέο νόμο για το χτύπημα στην απεργία και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες που προετοιμάζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να φέρει.


Απαιτούμε :

·         ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ  ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ
·         ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.


ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ


Το Δ.Σ.