15 Δεκ 2017


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, καταγγέλλει τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές παρατάξεις που είναι πλειοψηφία στο Δ.Σ.  του Σωματείου Εργαζομένων INTRACOM, που ποινικοποιούν κατ΄ εντολή της εργοδοσίας, τη συνδικαλιστική δράση.
Συγκεκριμένα, με αφορμή θανατηφόρο εργατικό ¨ατύχημα¨ που έγινε  στην επιχείρηση  INTRACOM, το ΠΑΜΕ που εκπροσωπείται με 3 εκλεγμένους συνδικαλιστές στο σωματείο αυτό, ανέδειξε τις ευθύνες της εργοδοσίας καταγγέλλοντας παράλληλα και την πλειοψηφία του επιχειρησιακού σωματείου INTRACOM, που υπερασπίστηκε με κάθε τρόπο την εργοδοσία.
Οι παρατάξεις του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, επιβεβαιώνοντας το ρόλο τους προχώρησαν σε εξώδικα και μηνύσεις εναντίον των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ.
Είναι γνωστή η δράση του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού σε όλους τους κλάδους.
Αντιπαλεύουν με λύσσα την οργάνωση των εργαζομένων, υπονομεύουν οποιαδήποτε αγωνιστική πρωτοβουλία καλλιεργώντας μοιρολατρία, απογοήτευση, αυταπάτες, υποδαυλίζουν τη διάσπαση των εργαζομένων, και στην συγκεκριμένη περίπτωση υλοποιούν τον αντισυνδικαλιστικό νόμο που ετοιμάζει να νομοθετήσει η κυβέρνηση πριν ψηφιστεί στη Βουλή.
Ο εργοδοτικός κυβερνητικός συνδικαλισμός, οι ¨όλοι μαζί¨ είναι το χέρι και το μάτι της μεγαλοεργοδοσίας και του κεφαλαίου μέσα στο εργατικό κίνημα.
Να σπάσουμε την τρομοκρατία και τους εκβιασμούς της εργοδοσίας   και των ¨παρατρεχάμενων¨ στέλνοντας τους στα αζήτητα και στην ανεργία.


ΤΟ Δ.Σ.